Отидете към основна версия

4 950 17

Оперираха Нанси Карабойчева след инцидента във "Фермата"

  • нанси карабойчева-
  • фермата-
  • инцидент-
  • операция

Тя описва каква е травмата и каква е операцията

Нанси Карабойчева, която бе част от предаването "Фермата" и претърпя неприятен инцидент по време на участието си, се е подложила на сериозна операция, за да оправи крака си. Това стана ясно от публикация във Facebook профила ѝ, в която подробно е описано точно какви са щетите по крака ѝ и какви интервенции са ѝ направени, за да може отново да ходи, пише Actualno.com.

"И това мина. Операцията ми беше направена преди 2 седмици. Възстановявам се, но ще е необходимо доста време. Още съм с патерици, вече втори месец. След 20-30 дни ще започна да стъпвам по малко на крака." започва разказа си Нанси, на която предстои дълго възстановяване.

В публикацията си Нанси описва подробно какви са били щетите по крака ѝ и каква е била същината на направената ѝ операция: "Финална оценка на щетите: скъсана предна кръстна връзка (изградиха ми я изцяло от сухожилие от задното ми бедро), скъсан менискус (зашиха го), пукната кост и нарушения по латералните връзки - колатералната по-леко, което трябва да зарасне само, и медиалната (вътрешната) по-сериозно, като ще я наблюдаваме дали ще се възстанови напълно. На което страшно много се надявам, за да не са необходими допълнителни интервенции."

От разказа на Карабойчева става ясно, че положението ѝ е сериозно и ще са необходими много воля и търпение, за да може момичето отново да бъде активно и да спортува. "Период за възстановяване: 9 месеца, след които ще мога отново да започна да водя по-активен начин на живот. Като аз се познавам добре и работя със страхотен рехабилитатор, така че вярвам, че периодът ще е около 6 месеца, защото постигнахме много още преди самата операция. Нямам търпение да вляза отново във фитнеса, да поиграя волейбол, но най-вече да потичам с Мати и Йони, или просто да отидем на разходка.", завършва разказа си смелата миска.

Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 10 гласа.

Свързани новини