Отидете към основна версия

5 546 21

Развод? Деси Стоянова отпразнува важен празник без мъжа си

  • деси стоянова-
  • водеща-
  • брачна халка-
  • преди обед-
  • развод-
  • съпруг

След като започна да се появява в ефира без брачна халка, водещата бе забелязана на рождения си ден без съпруга си

Деси Стоянова е сред най-праволинейните водещи в bTV, но и на нейната улица "изгряха" любовни проблеми. Водещата се намира в кошмарен период от живота си и по всичко личи, че се е разделила със съпруга си Велислав Русев, с когото иначе преди изглеждаха като една от най-стабилните двойки сред журналистите.

От известно време насам даже Деси не носи брачната си халка, което може да се види и в "Преди обед" всяка делнична сутрин, а това в повечето случаи е ясен индикатор за раздяла.

Връзката на Деси и Велислав датира чак от 2000 г., когато тя е само на 23 г., току-що завършила висшето си образование, а той е по-голям от нея, също журналист, но с далеч по-скромни успехи.

Според мнозина проблемите между тях са отдавна и са свързани с това, че Деси е по-успяла в професията си и носи повече пари вкъщи, което комплексирало мъжа ѝ и го карало да мечтае за други жени, пише Kliuki.bg. Подобно нещо доведе до краха във взаимоотношенията и на семейство Петканови - Алекс и Дани. Лудия репортер така и не можа да превъзмогне факта, че жена му е по-успяла от него и подриваше мъжеството му.

Доказателство за раздялата на двойката е и факта, че наскоро Деси отпразнува своя рожден ден в компанията на Ани Цолова, Миролюба Бенатова и Дарина Сарелска в столично заведение, където мъжът ѝ така и не се появи, а преди не пропускаше подобни празненства.

Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 13 гласа.

Свързани новини