Отидете към основна версия

5 104 29

Брус Уилис вече не може да говори

  • брус уилис-
  • деменция-
  • говор

„Брус Уилис все още си е Брус – въпреки че вече не говори“ – това заяви Глен Гордън Карон

Снимка: ЕРА/БГНЕС

„Брус Уилис все още си е Брус – въпреки че вече не говори“ – това заяви Глен Гордън Карон, който работи с кинолегендата по най-новия си проект.

Той допълни, че макар приятелят му Брус Уилис вече да не може да общува по същия начин, той знае, че Уилис е щастлив от факта, че сериалът му „Moonlighting“ най-накрая ще се появи в стрийминг платформа.

„Лунна светлина“, любимият на милиони зрители романтичен комедиен сериал с участието на Уилис и Сибил Шепърд в ролята на частни детективи, вече се излъчва в Hulu, пише “Daily Mail”, предава "Филтър".

„Процесът по пускането на „Лунна светлина“ в Hulu отне доста време, а болестта на Брус е прогресивна, така че успях да общувам с него, преди болестта да го направи толкова некомуникативен, колкото е сега, за надеждата да върна сериала пред хората“, каза Карон. „Знам, че това означава много за него“.

Миналата година беше обявено, че Уилис ще се оттегли от кариерата си поради проблеми с когнитивните функции. Оттогава той е диагностициран с фронтотемпорална деменция (ФТД), която е прогресивно заболяване на мозъка.

Част от трагедията на диагнозата на Уилис, казва неговият приятел е, че коварната болест едва ли е поразявала „някой, който е обичал повече радостта от живота от Уилис“.

Сериалът „Съдружници по неволя“, който донесе слава на Брус Уилис през 80-те, току-що направи своя стрийминг дебют в платформата Hulu.

Въпреки напредването на деменцията на Брус, Глен твърди, че е успял да му съобщи новината, че „Съдружници по неволя“ се е завърнал на екран.

Знам, че той наистина се радва, че шоуто ще бъде достъпно за хората, въпреки че не може да ми каже това“, каза Глен. „Когато съм прекарвал време с него преди, говорихме за това и знам, че той е развълнуван.“, допълни той.

Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 13 гласа.

Свързани новини