Отидете към основна версия

3 643 13

Един от най-добрите участници в "Стани богат" е прочел всички 82 книги на Агата Кристи

  • стани богат-
  • атанас атанасов-
  • знания-
  • михаил билалов

Атанас Атанасов стигна до въпрос за 20 000 лева, но се отказа

Цели 20 години Атанас Атанасов посвещава на туристическия бизнес и е управител на няколко хотела. Пандемията го отказва от бранша и от тогава той пише загадки и въпроси за собствена страница във Фейсбук, насочена към разгадаването на загадки и трупане на знания. Прочел е всички 82 книги на Агата Кристи и владее салса танците.

Така бе представен този участник от Михаил Билалов в "Стани богат". След чудесна игра един от най-подготвените участници в предаването стигна до въпрос за 20 000 лева, но се отказа, понеже беше използвал всичките си жокери и не беше уверен за правилния отговор.

След като показа отлична игра, за която беше поздравен от зрителите на шоуто, Атанас тръгна си с 10 000 лв. Въпреки че отговорът му за 20 000 лв. беше верен, той се отказа.

"Отдавна не съм гледала толкова умен и знаещ участник. Въпросите му бяха много трудни и едва ли някой се съмнява, че това не е случайно!", коментира зрителка на "Стани богат" във Фейсбук страницата на шоуто. Други наблюдателни зрители припомнят, че Атанас е участвал и е многократен шампион в конкурента на "Стани богат" по БНТ - "Последният печели".

Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 9 гласа.

Свързани новини