Отидете към основна версия

4 441 20

Катето Евро шокира: Направих нещо неразумно и сега чакам смъртта

  • катето евро-
  • шега-
  • фенове-
  • притеснение

Звездата от „Оркестър без име“ притесни феновете си

Катето Евро уплаши феновете си. Чаровната актриса умее така да завладее аудиторията, че феновете ѝ буквално да останат без дъх. Сега звездата от „Оркестър без име“ отново „взе акъла“ на феновете си. В мрежата тя се изцепи:

„Направих нещо неразумно и сега чакам смъртта“, написа тя в мрежата и направо сащиса последователите си.

Не, Катето Евро не е болна от нелечима болест, слава Богу. Нито е на преклонна възраст, просто актрисата отново се пошегува със себе си

Освен с таланта си на сцената, тя умее да готви чудни гозби, а от последните ѝ снимки става ясно, че върти и вълшебни сладкиши. Сега тя е приготвила шоколадово изкушение и няма как, опитала го е, отдала му се, готова дори това да ѝ „коства живота“. Именно това е "грехът".

А рецептата сподели с всички. Шегите на майката на Сашо Кадиев са познати на мнозина, пише "Флагман". Но лудото момиче на киното, както я наричат, винаги е споделяла, че обича земята и да се вихри в кухнята. А в двора на къщата си в панчаревското село Кокаляне тя произвежда уникални зеленчуци, с които радва колеги и приятели. „Обичам земята и местото, където живея. То е много скъпо за мен“, винаги е казвала лудетината.

Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 30 гласа.

Свързани новини