Отидете към основна версия

1 935 3

"Игри на волята" 5: Впечатляваща победа на Гладиаторите ги води за седмица в луксозната Резиденция

  • игри на волята-
  • гладиатори-
  • победа-
  • резиденция

В битката блесна бизнес дамата Виолета Стайкова, която се представи блестящо в силовата част и в пъзела

Снимка: NOVA

Гладиаторите постигнаха впечатляваща победа на седмичната териториалната битка и ще прекарат седмица в луксозната Резиденция. Червеното племе беше доста отслабено, но силната мотивация на участниците да се измъкнат от Дивата река им помогна да триумфират на Арената. В битката блесна бизнес дамата Виолета Стайкова, която се представи блестящо в силовата част и в пъзела.

Второто място на Старейшините ги обрича на седмица глад, а екстремното риалити навлиза във фаза, в която номинационните битки стават все по-важни за всеки от играчите. Синьото племе водеше на Арената, но на финала се забавиха, след като лодката им се обърна в морето.

Двете племена избраха своите капитани преди битката. Гладиаторите гласуваха доверие на зъботехника Иван Рълев. Междувременно при Старейшините играта на котка и мишка тече с пълна сила. Причината за пресметливостта при сините беше опасността в утрешната капитанска битка избраният да бъде застрашен от елиминация. Това насочи вота на мнозинството към модела Благомир Мастагарков.

Ще се наложи ли Рълев и Мастагарков да се борят за мястото си в играта в утрешната капитанска битка? Ще паднат ли духом Старейшините на Дивата река?

Следващият епизод на „Игри на волята“ ще бъде излъчен тази вечер от 20:00 часа по NOVA.

Източник: dariknews.bg

Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.

Свързани новини