Отидете към основна версия

1 963 13

"Докоснаха лицето ми": Голди Хоун вярва в извънземни — защото ги е срещала лично

  • голди хоун-
  • актриса-
  • извънземни-
  • среща

77-годишната актриса, носителка на Оскар твърди, че в миналото е имала близка среща с извънземни

Снимка: ЕРА/БГНЕС

77-годишната актриса, носителка на Оскар, разказа за своята извънземна среща в епизод на подкаста на Apple Fitness+ "Time to Walk" ("Време за разходка"). Докато спяла в колата на приятел в калифорнийската пустиня след нощ на танци, Хоун, която тогава била на 20, каза, че е била посрещната от "писклив звук“. Хоун си спомня, че по онова време имало "много“ наблюдения и истории за НЛО.

Години по-късно тя разказа преживяването си на астрофизик от университета в Шампейн, Илинойс, споделяйки, че разказът отключил спомените ѝ за това как те докоснали лицето ѝ.

"Те докоснаха лицето ми и чувството беше като пръст на Бог. Беше най-доброжелателното, любящо чувство. Беше силно, изпълнено със светлина."

Хоун не е единственият човек у тях, който твърди, че преживял връзка с извънземни. Нейният дългогодишен партньор, Кърт Ръсел, разкри през 2017 г. пред BBC, че той е пилотът, който призовал мистериозно масово наблюдение на НЛО-та над Финикс, Аризона през 1997 г. Инцидентът е известен като "наблюдението на НЛО при светлините на Феникс".

Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 6 гласа.

Свързани новини