Отидете към основна версия

5 623 24

"Мис България" Елизабет Кравец предлага услуги като компаньонка в чуждестранен сайт

  • мис българия-
  • елизабет кравец-
  • компаньонка

Тя отрича това да е истина

Появиха се слухове за последната "Мис България" Елизабет Кравец, според които синеоката красавица предлага платена компания в платформата Rent-a-Friend. Там моделката фигурира с професионална снимка и твърди, че е от София, въпреки че живее във Варна.

Сайтът Rent-a-Friend, за разлика от класическите секс сайтове, се промотира като услуга за наемане на компаньонка, която да придружи клиента на разходка из града, обяд, вечеря, тренировка или бизнес среща. Не се изключва възможността запознанството да завърши със секс и щедри подаръци от доволните клиенти.

Репортер на БЛИЦ се е свързал с Елизабет Кравец, която се оказа, че не е запозната с тези слухове. Тя категорично отрече това да е истина. "Глупости, как е възможно това?! Кой ги съчинява тези простотии. Изумена съм от креативността на някои хора. Нямам профил в този сайт, нямам представа кой се представя за мен и какво цели", казва тя пред репортера.

Близки до миската подозират, че някой нарочно е направил профила с нейната снимка, за да я злепостави. Тя вече бе нападната с твърдения, че не е чиста българка и че има украински корени. И вероятно заради това злонамерени хора се опитват да я очернят.

Елизабет е едва на 17 години и е трудно да се повярва, че заработва като компаньонка извън пределите на България. Хора, които я познават, категорично не вярват на тези твърдения и описват Кравец като много възпитано и добро момиче.

Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 25 гласа.

Свързани новини