Отидете към основна версия

14 890 38

Кой е най-големият интригант в "Игри на волята 5"?

  • мартин николов-
  • елвиса-
  • игри на волята-
  • благой мастагарков-
  • интрига

Последните агресивни изблици на Елвиса възмутиха зрителите на шоуто

Милионерът в „Игри на волята” Мартин Николов побесня, когато разбра, че Благой Мастагарков е решил да се премести в племето на Гладиаторите. Той нарече бившия си съплеменник лъжец, измамник и предател, а в снощния епизод беше на косъм да използва и по-вулгарни думи. Според Мартин Мастагарков сега ще заплита интриги в другото племе. Грозните обиди, които той изсипа върху модела Благо възмутиха зрителите. Те са категорични, че в този сезон на „Игрите” най-големият интригант е самият Елвис. С думите, които използва, той описа самия себе си и не смее да си признае, че Мастагарков ги надигра с Денислава и се опита да провали сплетните и сметките им, които плетяха срещу него. Най-интересният момент се оказаха физиономиите на Мартин и Денислава, когато разбраха какъв номер им погоди Мастаграков. Мрежата прегря от коментари на възмутени зрители:

„От физиономията на Елвиса можеше да се напълни ТИР с олио, мазно, че мазно.", пишат някои.

При първата номинационна битка тази седмица „Старейшините” загубиха битката и се озоваха на номинации. Момчил като капитан, им предложи той да поеме вината за загубата, но според пъкления пан на стратега на племето номинираха Краси Дунев, който мълчаливо прие номинацията си. Това, което изненада зрителите бе шубелийското поведение на Оряшкова, която се показа не като шампион, а като безгласна буква.

Зрителите коментират: „Жалки сте, Марто и Денислава. Как само Елвиса се подигра с Благо. Той беше единствения, на който му пукаше дали ще се върне от елиминацията си и го чакаше до вратата!"

Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 51 гласа.

Свързани новини