Отидете към основна версия

992 4

Полусестрата на Меган Маркъл я съди за над 75 000 долара заради клевета

  • меган маркъл-
  • полусестра-
  • съд-
  • клевета

Саманта Маркъл твърди, че херцогинята на Съсекс я е оклеветила в интервюто ѝ с Опра Уинфри през 2021 г. и в сериала ѝ за Netflix през 2022 г

Снимка: ЕРА/БГНЕС

Отчуждената полусестра на Меган Маркъл пристигна в съда във Флорида в сряда, в опит да провокира съдебен процес по делото си за клевета срещу херцогинята.

58-годишната Саманта Маркъл твърди, че 42-годишната ѝ полусестра я е оклеветила в интервюто ѝ с Опра Уинфри през 2021 г. и в сериала ѝ за Netflix през 2022 г.

Тя заяви, че е наранена от твърденията на Меган, че не са били близки като деца, но заяви пред Fox 13: 'Хората се променят, имат планове, други неща влияят на живота им. Това не променя реалността“.

Саманта, която често присъства по телевизията и във вестниците, откакто Меган за първи път се появи като приятелка на принц Хари, заяви, че книгата ѝ не е "разобличаваща история".

Всеки, който е чел книгата ми, знае, че тя е по-скоро социологическа книга за социалните етикети“, каза тя пред американския вестник "Сън".

"Заглавието, всъщност, не беше закачка към нея (Меган), а подигравка със социалните етикети, защото преди това медиите я бяха нарекли "принцеса Пуси", каза още Саманта.

Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.

Свързани новини