Отидете към основна версия

4 094 21

Жена татуира името на гаджето си на челото си и ... (ВИДЕО)

  • татуировка-
  • чело-
  • гадже-
  • критики-
  • tiktok

Потребителите в мрежата я заляха с критики

Стопкадър: TikTok

Някои хора са на мнението, че да татуираш името на половинката си е проява на романтичен жест, макар подобно действие да не е от най-препоръчителните, тъй като невинаги връзките се развиват по начина, по който си мечтаем и надяваме. Отделно, че след това заличаването на дадена татуировка е значително по-трудоемко и скъпо начинание.

Потребителка с никнейм Ана Стансконский обаче решава да рискува и да запечата името на своя възлюбен на челото си. Както се вижда от клипчето в профила ѝ в ТикТок, младата жена не изпитва нито грам колебание да татуира на челото си името „Кевин“.

@anastanskovsky

My new face tattoo ❤️

♬ original sound - Ana Stanskovsky

Потребителите побързаха да разкритикуват решението ѝ и смятат, че е допуснала голяма грешка. Някои от тях я питат какво ще прави, ако все пак се разделят, а други признават, че са се надявали да е било по-скоро шега.

Самата тя по-късно отвръща на упреците, като е убедена, че „никога“ няма да скъса със сегашния си приятел, пише novini.bg.

@anastanskovsky Replying to @Ruby Aloile #tattoo #facetattoo ♬ original sound - Ana Stanskovsky

Не знам защо хората мислят, че да си направиш такава голяма татуировка на лицето е проблем. Все още си търся работа, но не мисля, че е станало нещо кой знае какво, коментира момичето.

Накрая, с чувство за хумор, тя отбелязва, че дори да се разделят, ще си търси гадже със същото име.

Поставете оценка:
Оценка 1.4 от 25 гласа.

Свързани новини