Необходими продукти:
2 бр. лаваш питки
90 г крема сирене
40 г спанак
100 г прошуто котто
100 г кашкавал (настърган)
Начин на приготвяне:
Разтопено масло за намазване
Намажете едната лаваш питка с половината от крема сиренето. Измийте и нарежете на ситно спанака. Сложете половината в средата на намазаната лаваш питка.
Отгоре подредете нарязаното на ивици прошуто котто. Поръсете с кашкавал. Навийте на руло.
Повторете с втората лаваш питка. Намажете рулата с разтопено масло и нарежете на кръгчета.
Подредете в тава, покрита с хартия за печене и поръсете всяко допълнително с малко кашкавал. Изпечете в загрята на 200 градуса фурна с вентилатор за 15 минути, пише dessertsvalley в Инстаграм.