Отидете към основна версия

1 436 2

Рос, Рейчъл, Фийби: Звездите от "Приятели" се сбогуваха публично с Матю Пери (СНИМКИ)

  • приятели-
  • метю пери-
  • сбогом-
  • прощални думи-
  • актьори-
  • звезди-
  • дженифър анистън-
  • кортни кокс

След като Кортни Кокс и Мат Лебланк публикуваха своите прощални публикации към Пери, ги последваха и техните колеги Дженифър Анистън, Дейвид Шуимър и Лиса Кудроу

Снимка: Shutterstock

След загубата на обичания комедиен актьор Матю Пери, придобил световна слава с ролята си на Чандлър Бинг в един от най-известните ситкоми, излъчвани някога - "Приятели", неговите колеги от 10-годишния сериал решиха да запазят мълчание и да изчакат погребението му, преди да публикуват каквото и да е относно сбогуването си с него.

Както писахме по-рано, първа своето сбогом с Пери публикува Кортни Кокс, изиграла любимата на Чандлър - Моника. Думите ѝ изпълнени с толкова любов трогнаха феновете на сериала и ги накараха да си спомнят всички моменти на любимата екранна двойка. След това, Мат Лебланк пусна своето "Сбогом" с най-добрия си приятел от екранната поредица, навявайки спомените за неповторимото дуо Чандлър и Джоуи.

Не закъсняха и прощалните слова от останалите звезди от "Приятели" - Дженифър Анистън, с която Пери беше много близък приятел, Дейвид Шуимър и Лиса Кудроу, които са категорични, че шестимата са не просто колеги и приятели, но преживяванията на снимачната площадка са ги направили едно семейство.

Ето какво написа екранната Рейчъл - Дженифър Анистън, за добрия си приятел:

"Сбогуването с нашия Мати беше безумна вълна от емоции, каквато не бях изпитвала никога досега. Всички преживяваме загуба в даден момент от живота си. Загуба на живот или на любов. Възможността наистина да седнеш в тази скръб ти позволява да усетиш моментите на радост и благодарност, че си обичал някого толкова дълбоко. А ние го обичахме дълбоко. Той беше такава част от нашето ДНК. Винаги сме били шестимата. Това беше едно избрано семейство, което завинаги промени начина, по който бяхме и какъв щеше да бъде пътят ни. За Мати той знаеше, че обича да разсмива хората. Както сам казваше, ако не чуеше "смях", мислеше, че ще умре. Животът му буквално зависеше от това. И момчето успя да направи точно това. Той разсмиваше всички нас. И то много. През последните няколко седмици преглеждах съобщенията, които си пишехме един на друг. Смеехме се и плачехме, после пак се смеехме. Ще ги запазя завинаги. Намерих едно съобщение, което той ми изпрати от нищото един ден. В него се казва всичко. (Вижте втория слайд...)

(бел. ред. "Да те разсмивам осмисляше деня ми.", гласи съобщението на Матю Пери към Джен)

Мати, обичам те толкова много и знам, че сега си в пълен покой и няма никаква болка. Говоря си с теб всеки ден... понякога почти те чувам да казваш: "Можеш ли да бъдеш по-луда?"

Почивай, братче.
Винаги си ми подобрявал деня..."

Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.

Свързани новини