Last news in Fakti

16 Ноември, 2023 10:32 1 401 2

Рос, Рейчъл, Фийби: Звездите от "Приятели" се сбогуваха публично с Матю Пери (СНИМКИ)

  • приятели-
  • метю пери-
  • сбогом-
  • прощални думи-
  • актьори-
  • звезди-
  • дженифър анистън-
  • кортни кокс

След като Кортни Кокс и Мат Лебланк публикуваха своите прощални публикации към Пери, ги последваха и техните колеги Дженифър Анистън, Дейвид Шуимър и Лиса Кудроу

Рос, Рейчъл, Фийби: Звездите от "Приятели" се сбогуваха публично с Матю Пери (СНИМКИ) - 1
Снимка: Shutterstock

След загубата на обичания комедиен актьор Матю Пери, придобил световна слава с ролята си на Чандлър Бинг в един от най-известните ситкоми, излъчвани някога - "Приятели", неговите колеги от 10-годишния сериал решиха да запазят мълчание и да изчакат погребението му, преди да публикуват каквото и да е относно сбогуването си с него.

Както писахме по-рано, първа своето сбогом с Пери публикува Кортни Кокс, изиграла любимата на Чандлър - Моника. Думите ѝ изпълнени с толкова любов трогнаха феновете на сериала и ги накараха да си спомнят всички моменти на любимата екранна двойка. След това, Мат Лебланк пусна своето "Сбогом" с най-добрия си приятел от екранната поредица, навявайки спомените за неповторимото дуо Чандлър и Джоуи.

Не закъсняха и прощалните слова от останалите звезди от "Приятели" - Дженифър Анистън, с която Пери беше много близък приятел, Дейвид Шуимър и Лиса Кудроу, които са категорични, че шестимата са не просто колеги и приятели, но преживяванията на снимачната площадка са ги направили едно семейство.

Ето какво написа екранната Рейчъл - Дженифър Анистън, за добрия си приятел:

"Сбогуването с нашия Мати беше безумна вълна от емоции, каквато не бях изпитвала никога досега. Всички преживяваме загуба в даден момент от живота си. Загуба на живот или на любов. Възможността наистина да седнеш в тази скръб ти позволява да усетиш моментите на радост и благодарност, че си обичал някого толкова дълбоко. А ние го обичахме дълбоко. Той беше такава част от нашето ДНК. Винаги сме били шестимата. Това беше едно избрано семейство, което завинаги промени начина, по който бяхме и какъв щеше да бъде пътят ни. За Мати той знаеше, че обича да разсмива хората. Както сам казваше, ако не чуеше "смях", мислеше, че ще умре. Животът му буквално зависеше от това. И момчето успя да направи точно това. Той разсмиваше всички нас. И то много. През последните няколко седмици преглеждах съобщенията, които си пишехме един на друг. Смеехме се и плачехме, после пак се смеехме. Ще ги запазя завинаги. Намерих едно съобщение, което той ми изпрати от нищото един ден. В него се казва всичко. (Вижте втория слайд...)

(бел. ред. "Да те разсмивам осмисляше деня ми.", гласи съобщението на Матю Пери към Джен)

Мати, обичам те толкова много и знам, че сега си в пълен покой и няма никаква болка. Говоря си с теб всеки ден... понякога почти те чувам да казваш: "Можеш ли да бъдеш по-луда?"

Почивай, братче.
Винаги си ми подобрявал деня..."

Лида Кудроу също използва профила си в социалната мрежа, за да сподели любими кадри от моменти с Матю Пери и сподели своите прощални думи към него.

"Заснехме пилотния епизод на "Приятели като нас", който беше приет веднага след това и бяхме звездите на NBC. След това...
ти предложи да играем покер и направи така, че да е много забавно, докато първоначално се сближавахме. Благодаря ти за това.
Благодаря ти, че ме накара да се смея толкова силно на нещата, които казваше, че ме боляха мускулите и сълзите се стичаха по лицето ми ВСЕКИ ДЕН.
Благодаря ти за отвореното ти сърце в една шестстранна връзка, която изискваше компромиси. И много "говорене".
Благодаря ти за това, че се появи на работа, когато не беше добре, и след това, че беше напълно брилянтен.
Благодаря ти за най-хубавите 10 години, които човек може да има.
Благодаря ти, че ми се довери.
Благодаря ти за всичко, което научих за БЛАГОДАРНОСТТА и ЛЮБОВТА, като те познавах.
Благодаря ти за времето, което прекарах с теб, Матю."

Дейвид Шуимър също се сбогува с "приятеля си от колежа", "най-добрия си приятел" и съпруга на сестра му. Ето какво написа той:

"Мати, Благодаря ти за десетте невероятни години смях и креативност. Никога няма да забравя безупречния ти комичен стил и изказ. Ти можеше да вземеш една реплика от диалог и да я нагласиш според желанието си, като в резултат се получаваше нещо толкова оригинално и неочаквано смешно, че все още е изумително. И ти имаше сърце. С което беше щедър и го сподели с нас, за да можем да създадем семейство от шестима непознати. Тази снимка е от един от любимите ми моменти с теб. Сега тя ме кара да се усмихвам и да тъгувам едновременно. Представям си те някъде там горе, в същия бял костюм, с ръце в джобовете, как се оглеждаш... "Може ли да има повече облаци?"


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хамид

    3 1 Отговор
    След като е умрял всичко е все тая. Връщане от смъртта няма. Ни ще ги чуе, нито ще ги види, като ли да им проговори.
    Край в безкрая. Завинаги.
  • 2 Студопор

    0 0 Отговор
    В едно интервю с всички, те казаха, че се чуват всеки ден, а той каза "Мен пък никой не ме търси..." Съмнявам се да са били толкова близки с него след сериала.