Отидете към основна версия

2 633 6

Съпругата на Брус Уилис чувства вина след тежката му диагноза

  • брус уилис-
  • актьор-
  • диагноза-
  • деменция-
  • звезда-
  • съпруга-
  • афазия-
  • ема хеминг

Ема Хеминг Уилис осъзнава привилегиите, с които семейството ѝ разполага, а много други - не

Снимка: БГНЕС/ EPA

Съпругата на Брус Уилис - Ема Хеминг Уилис призна, че се е чувствала „виновна“ след диагнозата му.

68-годишната екшън звезда беше диагностициран с афазия на неврологично разстройство през март 2022 г., а по-късно семейството му обяви в изявление, че разстройството вече е прогресирало до фронтотемпорална деменция.

Фронтотемпоралната деменция е рядък тип деменция, която причинява проблеми с поведението и говора, и 45-годишната Ема открито говори за това как води ежедневната битка за подкрепа на холивудската икона след опустошителната му диагноза, пише vesti.bg.

В статия за Sunday Paper бившият модел призна, че се чувства виновна, защото са били в състояние да си позволят „ресурси“, които другите не биха могли да платят. „Боря се с чувството за вина, знаейки, че имам ресурси, които другите нямат“, казва тя.

„Когато мога да изляза на разходка, за да прочистя главата си, не забравям, че не всички партньори в грижата могат да направят това. Когато това, което споделям за пътуването на нашето семейство, привлече вниманието на пресата, знам, че има много хиляди неразказани, нечути истории, всяка от които заслужава състрадание и загриженост,” продължи Ема.

Ема каза, че изказването на глас за диагнозата на Брус ѝ е помогнало и тяхното голямо семейство им е дало надежда. По-рано този месец дъщерята на актьора Талула Уилис каза, че е важно да се разпространи осведомеността, така че затова продължават да говорят за това.

„Ако можем да вземем нещо, с което се борим като семейство и индивидуално, за да помогнем на други хора, да го променим, да направим нещо красиво за него, това е наистина специално за нас“, каза тя по време на участие в "Шоуто на Дрю Баримор".

Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 14 гласа.

Свързани новини