Отидете към основна версия

2 137 13

Петя Буюклиева се похвали, че е станала баба (СНИМКА)

  • петя буюклиева-
  • баба-
  • внуче-
  • син

"Роди се Амаи, нашата внучка, плод от голямата любов на синът ми Тони и прекрасната ми снаха Еги", написа певицата във Facebook

Екстравагантната певица Петя Буюклиева се похвали с радостна новина в социалните мрежи. Семейството на изпълнителката се е увеличило с още един член. Синът на Буюклиева - Тони, и съпругата му са посрещнали на бял свят първородната си дъщеричка.

"Скъпи приятели,искам да споделя с вас,че съм мега щастлива !!!

Със съпругът ми празнуваме живота!!!Роди се Амаи, нашата внучка,плод от голямата любов на синът ми Тони и прекрасната ми снаха Еги!Нашето най-голямо Гранд При тежи 3 килограма и 300 грама и е високо 50 сантиметра.

Сбъдна се голямата ми мечта да имам внучка ,с която като порасне да пеем в дует Баба ми е фаталната жена!Няма да престана да благодаря на Бог и Света Богородица за тази Благословия!!!Изпращам ви обич!!!", написа екстравагантната певица във Facebook.

През декември 2019 година синът на Петя Буюклиева се ожени за дългогодишната си приятелка – албанката Еги Бендо. Младоженците подписали своя брак в Цюрих, където са завършили химия.

Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 9 гласа.

Свързани новини