Отидете към основна версия

2 573 28

Уволниха Сюзан Сарандън заради антисемитски изказвания

  • сюзан сарандън-
  • мелиса барера-
  • антисемитски изказвания-
  • уволниха

Сарандън не е единствената актриса, която беше “наказана“, след като сподели мнението си от случващото се в Газа

Снимка: БГНЕС

В последните седмици Сюзън често споделя гнева си срещу бомбардировките на Израел. Според информацията, думите ѝ сериозно "наранили" част от служителите в агенцията "UTA", което довело и до решението на ръководството да уволни актрисата, пише dir.bg.

Наскоро холивудската звезда публично разкритикува случващото се в Газа. В една от речите си, носителката на Оскар заявила, че "уплашените евреи усещат чувството какво е да си мюсюлманин в Америка".

"Напоследък много хора се страхуват от факта, че са евреи, което им дава шанса да разберат какво е усещането да бъдеш мюсюлманин в тази страна", каза 77-годишната звезда на митинг миналата седмица.

Сарандън не е единствената актриса, която беше “наказана“, след като сподели мнението си от случващото се в Газа. По-младата ѝ колежка Мелиса Барера, която изпълни главната роля в няколко от филмите от поредицата "Писък", беше изхвърлена от продуцентската компания на предстоящата седма хорър лента, след като нейни постове в социалните мрежи по отношение на израелско-палестинския конфликт, не се понравили на шефовете.

"Западните медии представят единствено страната на Израел. Защо го правят, ще оставя на вас да прецените", написа Мелиса в свой пост. В друг тя сравнява лагерите в Газа с концентрационни, припомняйки, че хората в тях живеят без електричество и вода. По думите ѝ, случващото се в Газа е вид "етническо прочистване."

Думите на Барера видимо са ядосали продуцентите ѝ, които са я уволнили с довода, че няма да толерират да работят с хора, които имат антисемитски възгледи.

Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 30 гласа.

Свързани новини