Отидете към основна версия

5 546 19

Тризначките пак възмутиха мрежата с нежеланието си да работят

  • тризначките-
  • лондон-
  • англия-
  • чужбина-
  • работа-
  • просия

Вяра и Надежда предпочитат да просят, отколкото да работят за малко пари

Тризначките, или поне в случая само две от тях - Надежда и Вяра, хвърлиха мрежата в ступор с поредното си култово разсъждение, което не за първи път буди недоумение сред приятелите и последователите им в социалните мрежи.

Те живеят от години в Лондон, където само една от тях - Любов, успя да заживее нормален живот. Тя работи, омъжи се и дори има дете - с други думи е добре устроена на Острова в семейството си. Сестрите ѝ обаче не споделят същата съдба, а живеят доста окаяно, пише Шоу Блиц.

Нещо повече - Любов дори не желае да чува за сестрите си, с които преди години доби популярност покрай съвместното им участие в "Биг Брадър". Още тогава зрителите забелязаха, че тя е доста по-съобразителна и скромна от дивите си сестри, заради което ѝ присъдиха победата в риалити шоуто.

"Питат ни защо не работим. Вие луди ли сте, бе?! Като станем шимпанзета, маймуни, тогава ще си търсим работа и ще се цаним за чистачки някъде. Всички чистачки са пр@ститутки и това се знае отдавна, в Лондон е така. Че и квартира да сме си търсили - къде да я търсим, на Луната ли?! Тук в една църква ни дават да спим през нощта, а хората ни пускат и пари, защото просим. Но по-добре да просим, отколкото да работим за още по-малко пари някъде", заявяват с гордост Вяра и Надежда.

"Сами си го търсят. То може упадък и малоумие, но тези превзеха всички рекорди", не им спестиха остри коментари в социалните мрежи, където от години познават култовите словесни изцепки на популярните Тризначки.

Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 20 гласа.

Свързани новини