Отидете към основна версия

2 958 10

Жизел Бюндхен отиде на семейна почивка с треньора си (СНИМКИ)

  • жизел бюндхен-
  • модел-
  • треньор-
  • почивка-
  • връзка

Супермоделът, който наскоро се разведе, разпалва все повече слуховете, че има връзка с треньора си по джу-джицу

Снимка: БГНЕС/ EPA

Наскоро разведената Жизел Бюндхен отново провокира упорити слухове, че е започнала връзка с треньора си по джу-джицу, след като двамата се появиха заедно по време на кратка почивка в Коста Рика, пише dir.bg.

Двойката беше в компанията на децата на бразилския модел, които видимо се разбират много добре със спортиста. Цялата група беше заснета по време на обедната им разходка.

Жизел и Хоаким Валенте са приятели от години, като двамата станаха особено близки след раздялата на супермодела със съпруга ѝ Том Брейди. Бразилската красавица не само е постоянно присъствие в спортния му център, където поддържа фигурата си, но двамата няколко пъти бяха засичани да карат заедно падълборд и да отскачат на почивка именно в Коста Рика.

Двамата се запознават, когато моделът решава да запише децата си на джу-джицу. Тя обаче така се влюбва в този спорт, че решава също да започне да тренира с Хоакин. Нищо чудно часовете прекарани заедно да са спомогнали двамата да се сближат и да са станали повече от приятели, въпреки че преди време тя категорично да отрече мълвата за любовна връзка помежду им.

Поставете оценка:
Оценка 2 от 8 гласа.

Свързани новини