Отидете към основна версия

1 740 4

Секси мажоретка на 77: Доли Партън възхити феновете си (ВИДЕО+СНИМКИ)

  • доли партън-
  • секси мажоретка-
  • топ форма-
  • кънтри певица

Неостаряващата кънтри певица буквално заслепи тълпата

Снимка: ЕРА/БГНЕС

Доли Партън възхити всичките си почитатели с последното си изпълнение в Деня на благодарността. Неостаряващата 77-годишна кънтри певица буквално заслепи тълпата, като се облече като мажоретка на „Далас Каубойс“ за представянето си на полувремето по време на мача на отбора на НФЛ срещу тима на „Вашингтон Командърс“ в четвъртък.

Иконата на кънтри музиката се появи в изрязано и супер късо синьо горнище, елек в бяло на сини звезди, оскъдни бели дънкови шорти, съчетани с широк бляскав колан.

Феновете буквално бяха смаяни от вида или по-скоро от топ формата на певицата, а един потребител на социалните медии нарече Партън „национално съкровище“.

Легендарната певица обаче си припомни как нейният дядо проповедник не бил развълнуван от външния ѝ вид и понякога я наказвал физически за провокативните ѝ тоалети, пише още Tialoto.bg.

Бях готова да платя за това“, каза Партън. „Аз съм много чувствителна, но не и особено дисциплинирана. Чувствата ми бяха наранени, когато ми се караха и ме биеха. Но в мен имаше една част, която беше готова да се бори здраво, за да постигне това, което иска“.

След няколко десетилетия, в които поддържа своя горд, пищен, но и крещящ външен вид, Партън казва, че все пак винаги е останала вярна на себе си.

Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 3 гласа.

Свързани новини