Отидете към основна версия

3 516 22

Тита се върна при Недко Николов след изневерите му

  • тита-
  • недко николов-
  • гадже-
  • изневери

Изпълнителката беше гост и пя на рождения ден на ММА боеца

Тита се върна при бившето си гадже ММА боецът Недко Николов. Това стана ясно от кадър в социалната мрежа от партито по повод рождения му ден. Певицата е с дълги руси коси и златиста пола и не само се снима с Недко и други гости, а и пя на купона.

Тита и Недко имаха доста бурна връзка. След като се разделиха, певицата се показа с бинтовани пръсти на лявата ръка и веднага плъзна мълва, че може да е в резултат на физически сблъсък с ММА боеца. Впоследствие Недко отрече. Тита претърпяла инцидент, който нямал общо с него. Всъщност, певицата си била счупила не пръстите, а два от ноктите. Недко недоумяваше как така превързаните ѝ пръсти бяха свързани с него.

Според запознати, истинската причина за края на отношенията им е брутална изневяра от страна на юначагата. Той не спирал да кръшка на Тита, но върха на всичко било, когато тя разбрала, че спи с най-добрата ѝ приятелка от ученическите години. Певицата получила безспорни доказателства за прелюбодейството на Недко, и той в крайна сметка си признал. Това обаче сложило край на връзката им.

Доскоро не изглеждаше, че отношенията им с Тита може да бъдат възстановени. Изпълнителката бе доста наранена и се кълнеше, че няма да го погледне. Затова и появата на певицата на рождения му ден бе голяма изненада.

Източник: novini.bg

Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 14 гласа.

Свързани новини