Отидете към основна версия

1 286 17

Братя Аргирови и K.LINA вдъхват нов живот на хита "Гот е!" (ВИДЕО)

  • братя аргирови-
  • калина баткова-
  • гот е-
  • песен-
  • хит-
  • класика-
  • естрада-
  • поп

Новият проект използва добре познатия припев от песента на братя Аргирови и му придава модерно звучене

Преди броени дни певицата Калина Баткова, по-известна с артистичния си псевдоним K.LINA, представи своя най-нов проект - изключително завладяващият римейк на емблематичния хит "ГОТ Е!", с колаборацията на неговите създатели - Братя Аргирови.

Идеята за този интересен съвместен проект възниква миналото лято по време на концерт на Братя Аргирови в Пловдив, където К.LINA остава впечатлена от въздействието на музиката на двамата върху различните поколения в публиката. Именно това вдъхновение подтиква певицата да инициира съвместна работа върху римейк на хитовия сингъл и с огромно желание, и доверие от страна на музикалния дует, песента е пренаписана за два дни в Милано, Италия, в студиото на една от най-популярните италиански рок групи - Negramaro.

Визуалната концепция на придружаващия песента видеоклип е вдъхновена от 80-те години на миналия век - ерата, в която Братя Аргирови са считани за един от най-известните музикални дуети в България, както и от популярните американски ситком продукции. Видеоклипът и сценографията са дело на режисьора Румен Русев, оператор на видеото е Давид Вълков, а снимките са от Боряна Дживджанова и Дико Желев.

Клипът е с участието и на група млади български актьори, сред които: Антон Порязов („Под прикритие“), Калоян Минев („Лъжите в нас“), Марин Рангелов („Откраднат живот“), Мадлен Чайлева, Михаела Денчева, танцьорът Алекс Агостин, както и барабанистката Пламена Християнова.

Новият текст към "ГОТ Е!" е дело на Калина Баткова - K.LINA, а оригиналният припев е непроменен и изпълнен от двамата братя Светослав и Благовест Аргирови. По музиката са работили както тримата артисти, така и Elya Zambolin.

ГОТ Е! излезе в събота, 30/12, в 20:30 часа в официалния YouTube канал на K.LINA. Издава се от MUZE Music.

 

Поставете оценка:
Оценка 2 от 7 гласа.

Свързани новини