Отидете към основна версия

33 098 18

Ясно е името на победителката в "Ергенът 3"

  • ергенът-
  • ергенът 3-
  • александър младенов-
  • алек младенов-
  • победителка-
  • риалити

Бизнесменът Алек Младенов е избрал естествена красавица, която има малък син

Въпреки че новият сезон на „Ергенът“ тепърва ще започва да се излъчва в ефира на bTV, името на победителката вече изтече. В сайта Intrigi.bg се появи информация кои са двете финалистки в риалити шоуто, както и коя е избраницата на милионера Александър Младенов.

Победителката се казва Надежда Вишева и е майка на 9-годишно момченце. Нани, както я наричат всички, не само е изключително красива и няма грам пластични корекции, но и изтъкнала сред останалите участнички с интелект и талант в различни области.

Според запознати източници на финала Алек е трябвало да избира между красавиците Нани Вишева и Маги Томова. Спира се на Надежда, в която се влюбил силно.

А Нани определено е добро попадения. Тя е изключително артистична натура и се занимава с доста неща едновременно. Освен че е художник, тя е и професионален гримьор, а свободното си време прекарва във фитнес залата.

Блондинката се грижи изключително добре за тялото си и изглежда безупречно. Обича да пътешества и да се отдава на различни екстремни спортове, вдигащи адреналина. Именно разностранните ѝ интереси грабнали Алек, който си падал по интригуващи жени. Липсата на пластични корекции по лицето ѝ дали допълнителен превес в избора на Ергена.

По време на снимките на предаването Алек и Нани наистина се влюбили лудо един в друг, разкриват още източниците. Загадка остава обаче дали връзката им продължава извън шоуто, когато и двамата са се върнали в реалността.

Поставете оценка:
Оценка 3 от 14 гласа.

Свързани новини