Отидете към основна версия

2 036 36

Андреа Банда Банда ще води „Вечерното шоу“ по БНТ

  • андреа банда банда-
  • вечерно шоу-
  • бнт-
  • водеща-
  • георги любенов

Популярната инфлуенсърка поема ролята на водеща от Георги Любенов на 8 февруари

Снимка: БНТ

Едно от най-популярните лица в социалните мрежи и телевизионния ефир - Андреа Банда Банда - е новата водеща на "Вечерното шоу" на Българската национална телевизия.

"Вечерното шоу" се излъчва всеки четвъртък от 21:00 ч. по БНТ 1, като Андреа Банда Банда поема ролята на водеща от Георги Любенов на 8 февруари.

"Приемам това предизвикателство с ентусиазъм и професионално любопитство. Форматът, който Георги Любенов е започнал, се запазва, различното е подходът към интервютата. Имам идеи, които не са типични за българския ефир, ще вървя със своето темпо и ще експериментираме, надявам се да положа основите на нещо различно", споделя Андреа.

"С радост предавам щафетата на Андреа Банда Банда - млада, талантлива и креативна. Още в началото на телевизионния сезон обещах, че поемам предаването за шест месеца и ето, че дойде времето на ротацията. Разбира се, интересните личности и техните истории продължават да бъдат мои гости в събота и неделя сутрин по БНТ 1", казва от своя страна Георги Любенов.

Като водеща на "Вечерното шоу" Андреа Банда Банда ще търси мост между поколенията, присъединявайки пред екрана на БНТ и традиционната аудитория, и младите в социалните мрежи. Зрителите на обществената телевизия познават Андреа Банда Банда с рубриката ѝ в специалните студиа на БНТ по време на световното първенство по футбол в Катар.

Поставете оценка:
Оценка 1.4 от 9 гласа.

Свързани новини