Отидете към основна версия

3 897 14

Разделени ли са Емилия и Жорж?

  • емилия-
  • певица-
  • жорж башур-
  • раздяла-
  • слухове

Носят се слухове, че от няколко месеца звездната двойка не живее заедно

Фолк певицата Емилия и съпругът ѝ Жорж Башур са разделени, съобщи светският сайт HotArena, позовавайки се на анонимни източници, близки до изпълнителката. Вече от няколко месеца звездната двойка не живее заедно и певицата сама се грижи за 2-годишната им дъщеря Жоржина и другите си две деца от Коко Динев.

Причината за раздялата не е трети човек, нито изневяра. От известно време двамата не се чувствали щастливи заедно и връзката им се изчерпала. Разделили са се без скандали и драми и продължават да поддържат добри отношения, разкриват запознати.

Разводът все още не е факт, затова и Емилия продължава да се представя като Башур. Прави впечатление, че сирийският бизнесмен е изтрил всичките си снимки в социалните мрежи и от певицата няма и следа. Емилия и Башур се разделят 6 години след сватбата.

Двамата сключиха брак през лятото на 2018 г. – само 58 дни след трагичната смърт на сина му Феди. Припомняме, че 19-годишният младеж загина при тежка катастрофа, а в колата бяха певицата и баща му. През февруари 2022 г. се роди и дъщеря им Жоржина.

Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 7 гласа.

Свързани новини