Отидете към основна версия

5 371 22

Журналистка разби на пух и прах дебюта на Андреа Банда Банда в БНТ

  • андреа бандова-
  • андреа банда банда-
  • водеща-
  • бнт-
  • вечерното шоу-
  • вечерно шоу-
  • лияна панделиева

Според Лияна Панделиева първото издание на "Вечерното шоу" по БНТ е било "напълно загубено време от живота ми"

Журналистката Лияна Панделиева съсипа с язвителен коментар първия опит на инфуенсърката Андреа Банда Банда като водеща на "Вечерното шоу" на БНТ.

"Андреа Банда Банда ще интервюира...ох - не мога - последния водещ на несполучливото и свалено от ефир вечерно шоу на БТВ - Николаос Цитиридис. Не знам колко по-чаровно и удачно може да бъде измислено! Традиционната аудитория на вечерните шоу предавания тръпне от вълнение!", пише за новината за новата водеща на "Вечерното шоу" Пандалиева.

"Между другото - в този зрителски микс младежкото присъствие е около 0%", отбелязва журналистката преди старта на шоуто. "Добрата новина е, че по линия на татко си, Банда Банда разполага с още куп други житейски възможности", допълни тя, намеквайки за милионерския статус на таткото на Бандова.

Журналистката все пак реши да изгледа първата вечер на Андреа като водеща и написа дълъг коментар за представянето на младата блогърка.

"Напълно загубено време от живота ми, което посветих на най-смазващо нелепото, некадърно, самодейно и лишено от елементарен смисъл вечерно шоу на БНТ с водеща Андреа Банда Банда. Бях длъжна да отделя това време, защото темата тръгна още преди няколко дни", започва анализа си Лияна.

"Покани за първи гост уволнен водещ заради нула рейтинг в конкурентна телевизия и говориха толкова втрисащи глупости, че не намирам аналог - освен със самият Цитиридис, вероятно.

После с Цитиридис отидоха до празна гарафа на странно стърчаща мебел - нещо като бар, нещо като маса - и Банда Банда рече, че трябвало да има някой да забърква коктейли, но нямало да има.

И цитат на неин призив към зрителите по отношение на следващия гост:

"Значи ужасно много за мене хора начи слушайте го щото нали"

Следва представяне на оперната певица Мила Михова:

"Ся...тя е от сферата на операта... благодарение на нея ходя на опера поне веднъж в годината!".", гласят част от впечатленията на Панделиева от работата на Банда Банда.

Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 23 гласа.

Свързани новини