Отидете към основна версия

2 064 2

СНИМКА на покойната кралица Елизабет II с внуците ѝ, направена от Кейт Мидълтън, също е била манипулирана

  • кралица елизабет ii-
  • семейна снимка-
  • обработена снимка-
  • кейт мидълтън-
  • внуци

Това заяви фотографска агенция, която е разгледала снимката след скандала с портрета на принцесата на Уелс за Деня на майката

Снимка: Shutterstock

Снимка, направена от Кейт Мидълтън на покойната кралица Елизабет II с внуците ѝ, е била “дигитално” променена, според фотографска агенция, която е разгледала снимката след скандала с портрета на принцесата на Уелс за Деня на майката.

Според информацията последната снимка на кралското семейство, която е подложена на проверка, е заснета от 42-годишната Мидълтън през август 2022 г. и е публикувана от Бъкингамския дворец на 21 април 2023 г. в чест на покойната кралица, която в този ден щеше да навърши 97 години.

На снимката покойната кралица е седнала на диван с 10 от своите внуци и правнуци в замъка Балморал.

Дворецът Кенсингтън сподели снимката за Деня на майката на фона на опасенията за здравето на Мидълтън след като тя претърпя коремна операция. Но подправената снимка само допълнително подхрани конспиративните теории за нейното местонахождение, тъй като тя не е била виждана на публични места в продължение на няколко седмици след операцията.

Друг забележим — макар и несвързан — аспект на снимката на кралицата е, че принц Арчи и принцеса Лилибет липсват в групата на внуците ѝ.

Източник: nypost.com

Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 5 гласа.

Свързани новини