Отидете към основна версия

2 359 3

Ан Хатауей разкри защо се е отказала от алкохола

  • ан хатауей-
  • алкохол-
  • спиране на алкохола-
  • актриса-
  • майка

Синът ѝ е основната причина актрисата да не иска да близва алкохол

Снимка: БГНЕС/ EPA

Ан Хатауей разказа за решението си да спре да пие в откровено интервю за априлския брой на сп. Vanity Fair

41-годишната носителка на "Оскар", която по време на интервюто също така разкри, че е претърпяла спонтанен аборт през 2015 г., разкри, че въздържането от алкохол е било част от личната ѝ здравословна трансформация през последните пет години.

"Дълбоко в себе си знаех, че това не е за мен", призна звездата. "Чувствах, че това е толкова крайно решение, че трябваше да се убедя, че е правилно за мен", продължи тя, добавяйки: "Ако сте алергични към нещо и тялото ви реагира, не спорите с него. Така че спрях да споря с тялото си."

"Това е път, който всеки трябва да извърви сам за себе си", обясни тя. "Моят личен опит със спирането на алкохола е, че всичко стана по-добро."

Още през януари 2019 г. тя взима това решение, разкривайки, че изборът ѝ да спре да се налива с алкохол е с цел да присъства повече в живота на 3-годишния си син.

В интервюто си за Vanity Fair Ан Хатауей разкрива, че през 2015 г. е преживяла спонтанен аборт, преди в крайна сметка да посрещне първото си дете със съпруга си Адам Шулман през март 2016 г. По време на нещастната загуба Хатауей е била погълната от работа, като е участвала в шестседмичен моноспектакъл, озаглавен Grounded.

"Първият път не се получи за мен. Играех пиеса и трябваше да раждам на сцената всяка вечер", сподели тя.

Макар да не е ясно кога е настъпил абортът, пиесата - написана от Джордж Брант - е играна в продължение на шест седмици през април 2015 г.

"Трябваше да държа прекалено много в себе си, докато бях на сцената и се преструвах, че всичко е наред.", спомня си за онзи период Ан.

Звездата от "Рейчъл се омъжва" също така взе решение да премахне и други нездравословни навици от живота си, доколкото е възможно, като например да сведе до минимум използването на социалните медии.

"Много от изборите в начина ми на живот правя, за да поддържам психичното си здраве", обяснява Хатауей.

Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.

Свързани новини