Отидете към основна версия

1 238 10

След прегрешенията с наркотиците Диона се изповяда в нова "болезнена" песен (ВИДЕО)

  • диона-
  • песен-
  • нова песен-
  • поп фолк певица-
  • певица

Миналата седмица прокуратурата съобщи какво е съдържала кръвната проба на певицата от ареста ѝ за шофиране след употреба на наркотици

Диона сподели, че излива сърцето си със сърцераздирателна балада, която носи заглавието “Ако те има”. Видеоклипът бе промотиран в онлайн профилите на певицата и още с появата си предизвика лавина от реакции и коментари. Те бяха засилени и от факта, че миналата седмица започна делото срещу фолк изпълнителката, която ще отговаря пред съда за намерените следи от наркотици в кръвта ѝ, засечени при проверка на пътя.

Музиката и текстът на новата песен са написани от самата Диона и Радостин Радостинов. Аранжиментът е поверен на Георги Маринов. Режисьор на видеото е Радина Миленчева, с оператор – Добромир Николов. Във видеото Диона е болезнено откровена.

"Трудно ми е да ви представя тази песен, твърде лична е, твърде болезнена… Уроците на живота са болезнени понякога. Благодаря на Бог и всички, които бяха до мен!!! Подарявам ви болката си, душата си, личната си история в песен, надявам се да ви хареса…", написа развълнувана певицата към новината за новата песен.

Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 7 гласа.

Свързани новини