Отидете към основна версия

922 7

Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на сцена с документален филм и нов албум

  • джон бон джоуви-
  • 40 години на сцена-
  • документален филм-
  • нов албум

Новият албум Forever ще излезе на 7 юни

Снимка: ЕРА/БГНЕС

Американският музикант, композитор, вокалист и основател на групата „Бон Джоуви“ Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на музикалната сцена с документален филм и нов албум, предаде Асошиейтед прес, цитирана от БТА.

Той претърпя операция на гласните струни през 2022 година. Тогава групата му се готвеше за турне, но изпълнителят на Livin' on a Prayer се затрудняваше с изпълненията си. След като критиците забелязаха проблема, той се подложи на преглед и се оказа, че една от гласните му струни е атрофирала.

Ако не си страхотен, то друг ще дойде и ще е по-добър. Това не е кариера, към която трябва да се отнасяш лекомислено. Има милион други млади момчета, които чакат да заемат мястото ти. И в този бизнес няма гаранции. Трябва да спечелиш сърцата на хората, за да дадат своите трудно спечелени долари именно за теб. А ако искаш феновете да ти останат верни в продължение на четири десетилетия, трябва да знаеш, че това е нелека задача. Или ще си един от най-великите или на добър час“, добави той.

Целта на този албум е да уловя радостта, която през последните няколко години беше трудна, независимо дали става въпрос за тъмния облак на КОВИД-19, който светът преживя, или за моето лично пътуване. С този запис мисля, че уловихме щастието от живота през всички фази, от началото, през средата и до самия край“, каза в края на интервюто музикантът.

Поставете оценка:
Оценка 5 от 6 гласа.

Свързани новини