Отидете към основна версия

3 231 5

Еминем изпрати дъщеря си до олтара (СНИМКИ)

  • еминем-
  • дъщеря-
  • хейли джейд скот матърс-
  • хейли джейд скот-
  • сватба

Дъщерята на Еминем Хейли се омъжи са дългогодишния си партньор през изминалия уикенд

Снимка: БГНЕС/ EPA

Дъщерята на Еминем Хейли Джейд Скот официално е омъжена жена. През уикенда 28-годишната инфлуенсърка и водеща на подкаст се омъжи за дългогодишния си приятел Евън МакКлинток.

Двойката се срещаше в продължение на почти осем години. Те се срещат, докато учат в Мичиганския държавен университет. Двойката обяви годежа си през февруари 2023 г., а година по-късно застана пред олтара по време на прекрасна церемония.

Хейли съобщи новината в Instagram с няколко спиращи дъха снимки от вълшебната им сватба, украсена богато с цветя, включително и вратата, пред което влюбените се врекоха във вечна вярност един на друг.

Хейли написа към снимките си в Инстаграм: "Събуждам се вече като съпруга тази седмица! Не бихме могли да си пожелаем по-добро, по-красиво празнуване на уикенда. Бяха пролети толкова много щастливи сълзи, имаше смях и усмивки, и толкова много любов беше усетена. Еван и аз се чувстваме толкова благодарни за всички роднини и приятели, които пътуваха, за да ни подкрепят и да бъдат част от тази нова глава от живота ни като съпруг и съпруга."

Хейли, която е споменавана десетки пъти в песните на баща си, рядко говори публично за баща си, въпреки че изглежда, че зад кулисите отношенията между баща и дъщеря са много топли и близки.

И двамата са споделяли в интервюта, че държат отношенията си далеч от очите на обществеността, но всъщност са доста близки. През 2020 г. в интервю с Майк Тайсън за предаването му Hotboxin', Еминем казва за дъщеря си: "Няма бебета, тя си има гадже, но се справя добре. Със сигурност ме кара да се гордея с нея. Завършила е колеж."

"Когато мисля за постиженията си, това е може би нещото, с което се гордея най-много, е, че съм успял да отгледам деца," продължи той. "Важно е да държиш децата си здраво стъпили на земята, когато са в ситуация като моята, това е много важно. Хората също така си мислят, че парите просто купуват щастие — това абсолютно не е истина.", категоричен е рапърът.

Хейли е биологичната дъщеря на Еминем от бившата му съпруга Ким Скот. Рапърът е баща и на Алейна Мари, дъщеря на покойната сестра близначка на Ким - Доун. Еминем я осиновява, след като майка ѝ се бори с пристрастяване към наркотици. За съжаление Доун умира от свръхдоза през 2016 г. на 41-годишна възраст.

Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 8 гласа.

Свързани новини