Отидете към основна версия

2 405 11

Доналд Тръмп заплаши създателите на "Стажантът" със съд, нарече филма "боклук"

  • стажантът-
  • документален филм-
  • доналд тръмп-
  • съд-
  • боклук-
  • мария бакалова

В биографичния филм за Тръмп с участието на Мария Бакалова има шокиращи сцени

Снимка: ЕРА/БГНЕС

Доналд Тръмп би искал да каже на "Стажантът": "Уволнен си". Чрез свой говорител бившият президент, който в момента е в разгара на наказателния си процес в Ню Йорк, отправи нападки към новия филм "Стажантът", посветен на първите му дни в сферата на недвижимите имоти. Тръмп заплаши със съдебни действия създателите на филма, наричайки го “откровено фалшив ” ,“боклук ” и “чиста измислица.”

След премиерата на "Стажантът” на бляскавия филмов фестивал в Кан главният говорител на кампанията на Тръмп - Стивън Чунг направи изявление за филма пред Variety. “Ще заведем съдебно дело, за да се справим с откровено неверните твърдения на тези претенциозни създатели на филма. Този боклук е чиста измислица, която сензационно раздухва лъжи, които отдавна са опровергани. Това е намеса в изборите от страна на холивудските елити, които знаят, че Тръмп ще си върне Белия дом и ще победи подкрепяния от тях кандидат, защото нищо, което са направили, не е проработило."

"Стажантът" участва на филмовия фестивал в Кан без американски разпространител и към момента все още няма такъв. От своя страна, на пресконференция след дебюта на филма режисьорът Абаси се отърси от заплахата на Тръмп — “Всички говорят за това, че е съдил много хора, но не говорят за процента на успеваемост, нали разбирате?"— каза Абаси, преди да предложи бившия президент да гледат филма заедно, като се аргументира, че той може да бъде “изненадан” от него.

Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 17 гласа.

Свързани новини