Отидете към основна версия

2 638 3

Едно и също нещо 25 години: Какво наистина яде Виктория Бекъм?

  • виктория бекъм-
  • дейвид бекъм-
  • храна-
  • здравословно хранене-
  • полезно-
  • диета-
  • хранителен режим

Звездата твърди, че "животът е твърде кратък, за да броя калории"

Снимка: БГНЕС/ EPA

Виктория Бекъм шокира феновете си тази седмица, като заяви, че вече не я интересува какво мислят другите за тялото ѝ и че "животът е твърде кратък, за да брои калории".

Петдесетгодишната дизайнерка е известна с ограничения си режим, но в неотдавнашен разговор със списание Grazia настоя, че не би стигнала дотам да се откаже от любимото си вино и че просто иска да си прекарва добре.

Тя обаче призна, че диетата ѝ е "дисциплинирана", заявявайки: "Така изглеждам. Ще се постарая да се възползвам от това, ще работя усилено върху него. Много съм дисциплинирана по отношение на начина, по който се храня, начина, по който тренирам, и начина, по който работя. Просто съм такава."

Виктория може би подценява екстремните си хранителни навици, като преди време съпругът ѝ Дейвид разкри, че госпожа Бекъм е яла едно и също ястие всеки ден в продължение на 25 години - риба на скара и зеленчуци на пара.

През 2019 г. тя сподели пред The Telegraph, че "изяжда по три-четири авокадо дневно" и им приписва заслугата да поддържат кожата ѝ здрава.

Виктория също така е заменила традиционните спагети с такива, направени от тиквички със скариди и зеленчуци.

Теглото и външния вид

Тя казва още, че негативните коментари "вече не я притесняват" и тя приема много по-добре начина, по който изглежда.

През 1999 г., само два месеца след като ражда сина си Бруклин, Виктория Бекъм е принудена да се претегли на живо по телевизията. Унизителната ситуация се случи в предаването на Крис Евънс TFI Friday по Channel 4 и оттогава Виктория заклейми водещия за това, че я е принудил да направи това.

Водещият пита Виктория: "Много момичета искат да знаят, защото отново изглеждаш фантастично, как си върна формата си след раждането?", на което тя отговаря, че всъщност е много мързелива и изобщо не е ходила на фитнес. Той обаче не спира до там и продължава с въпросите за теглото ѝ: "Върна ли се теглото ти в норма?"

Когато тя отговаря, че е така, той настоява: "Мога ли да проверя, имаш ли нещо против?", преди да я накара да стъпи на кантар и да отбележи: "50 килограма не е никак зле, нали?"

За абсурдната случка тя си спомня това: "Преди много години участвах в телевизионно предаване с Крис Евънс, а аз току-що бях родила Бруклин и след това отслабнах много. Това се случи и на майка ми след нейните бременности. Това не означава, че имаш хранително разстройство. И той ме накара да застана на кантара, за да ме претегли. Можете ли да си представите да правите това в днешно време?"

В наши дни Виктория Бекъм е категорична: "Обичам да си пийвам и не съм от тези, които казват “Ах, в чашата вино има твърде много калории”. Каквото и да е. Животът е твърде кратък. Нека си прекараме приятно."

Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 7 гласа.

Свързани новини