Отидете към основна версия

1 666 14

„За мен тя означава всичко": Фен направи „светилище“ на Тейлър Суифт в апартамента си (ВИДЕО)

  • тейлър суифт-
  • светилище-
  • фен

55-годишният Роберто Сантос се откроява сред останалите фенове на певицата с десетилетната си отдаденост на американската поп икона

Испански фен изгради в апартамента си истинско „светилище“ със сувенири от Тейлър Суифт и го показа на света точно преди концерта на мегазвездата в Мадрид, съобщи Ройтерс, цитирана от БТА.

55-годишният Роберто Сантос се откроява сред останалите фенове на певицата с десетилетната си отдаденост на американската поп икона. Множеството подаръци, които испанецът е получил от нейния екип като признание за това, се оказали достатъчно той да запълни цяла стая в апартамента си, която е нарекъл „Светилището на Тейлър“.

Той сподели, че когато е отишъл да гледа концерта ѝ в Дъблин през 2018 г., е бил единственият човек, пътувал два пъти от Испания за изява на Суифт. След този случай мениджърският ѝ екип включи Сантос и съпругата му Инмакулада в ексклузивен списък с фенове и им изпрати подаръци и покани, включително изцяло платено пътуване до Лос Анджелис миналата година, каза Сантос.

„Ако бях на 18 или 20 години, предполагам, че щях да полудея... но сега всичко е по-зряло и спокойно“, казва Сантос, който има татуировки на Тейлър Суифт на ръцете и глезена си.

Той все още не се е срещал лично с нея. Внимателно планирана среща в Осло била отменена заради пандемията.

Сантос е особено благодарен на Суифт и нейния екип за това, че са помислили за по-възрастните фенове, както и за „ценностите, които е предала“ чрез своето изкуство.

Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 9 гласа.

Свързани новини