Отидете към основна версия

4 734 23

Алекс Сърчаджиева се закани да се омъжи за Калин Сърменов (ВИДЕО)

  • алекс сърчаджиева-
  • александра сърчаджиева-
  • калин сърменов-
  • театър-
  • сатиричен театър-
  • изненада

Шефът на Сатирата изненада актрисата с подаръци за рождения ѝ ден пред публиката в театъра

Алекс Сърчаджиева направи нещо, което дълго ще се коментира и със сигурност предизвика масова изненада. Чаровната актриса втрещи всички, като отправи неочаквано предложение за брак на сцената на Сатиричния театър в навечерието на рождения си ден.

Наскоро в театъра, в който играе и обичаната актриса, тя отпразнува своя рожден ден. Както може да се предположи, купонът е бил незабравим и за да стане още по-незабравим, Сърчаджиева реши да изненада директора Калин Сърменов, пише show.blitz.bg.

Лично директорът на Сатиричния театър Калин Сърменов поднесе подаръци на Алекс пред очите на колеги и публика, сред които беше специално нарисувана за нея картина. На сцената бе изнесена и торта с голяма свещ. А тя, на свой ред, освен, че се обърна към всички и им засвидетелства любовта си, отправи и предложение, на което не може да се откаже - и то пред погледите на стотици хора в залата.

"За теб ще се омъжа! Ще ти предложа брак!", каза Алекс, докато благодареше на всички за прекрасните жестове и подаръци, на директора на Сатирата Калин Сърменов, който в първия момент изпадна направо в нокдаун, но бързо се съвзе и подходи с хумор. "Има надежда и за стари, плешиви и дебели. Момчета, има шанс!", пошегува се той, а след това хвана актрисата за ръка.

Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 16 гласа.

Свързани новини