Отидете към основна версия

6 102 49

Обвиненият в побой Кирил Терзиев проговори: Не съм бил Светлана, с мъжа ѝ ми дължат много пари

  • кирил терзиев-
  • борец-
  • светлана гущерова-
  • побой-
  • обвинения-
  • дългове

Ето каква е версията на бореца за случилото се

Снимки: Instagram/Facebook

Сензационен обрат придоби казуса с плеймейтката Светлана Гущерова, която обвини бореца Кирил Терзиев в побой.

Тя излезе с пост в социалните мрежи, че е била бита пред очите на децата си, като в резултат на това са ѝ счупени предните зъби.

Версията на Терзиев обаче коренно се разминава с твърденията ѝ.

ветлана сама се удари, има камери на улиците, всичко ще стане ясно. Не съм докоснал дори Светлана Гущерова, камо ли да съм я пребил. Приятел съм с мъжа ѝ. Дал съм им купища пари. Все обещават да ги върнат, но не го правят. Сещам се за поне още десет души, на които дължат", заяви Терзиев пред "България Днес".

Бронзовият медалист от Игрите в Пекин разкри, че дори е наел Светлана на работа, за да може плеймейтката да има осигуровки. Той е застраховател и има офиси в София.

"За 2 години няма един работен ден. Взех я само, за да ѝ вървят осигуровки, че да може да получава майчинство. Редовно съм ги питал и нея, и Християн: "Какво става с парите?", но... уви, само на обещания го карах", каза още Терзиев. Спортистът твърди, че в последните седмици звънял по телефона на Гущерова не да иска парите, а за да удължи майчинството на Светлана, но никой не си вдигал телефона. Мъжът ѝ Християн спрял да го търси, защото му обяснил, че нищо няма да му върне.

Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 26 гласа.

Свързани новини