Отидете към основна версия

4 362 14

И да искам, не мога: Задържан за секс с малолетни извади документ, че е импотентен

  • тайланд-
  • секс-
  • съд

50-годишният търговец от Тайланд твърди, че наемал стая, но само си приказвал с момичетата 20 минути

Мъж беше арестуван в Тайланд, защото плащал на непълнолетни момичета да правят секс с него, пише Thaiger.

50-годишният търговец Сакорн от провинция Утай Тани беше задържан на 4 юни при специална полицейска операция. Той беше обвинен в опит за отвличане на лица под 15 и под 18 години с цел печалба или сексуална експлоатация. Според разследващите през декември 2023 г. Сакорн се свързал с млади момичета на 14 и 17 години в социалната мрежа и си уговорил среща с тях в хотел, за да прави секс с тях.

Мъжът призна, че всъщност е наел хотелска стая и се е срещнал с момичетата там, но само „разговарял с тях 20 минути“, след което те уж си тръгнали, защото им изниквало нещо спешно. По-късно обаче той превежда няколко хиляди бата на всяко момиче. В същото време тайландецът обяви, че е импотентен и не може да прави секс с малолетни, дори и да иска. В подкрепа на думите си той представи лекарско заключение, потвърждаващо заболяването му.

Сега Сакорн твърди, че просто е искал да поговори с момичетата и да им се хареса. Разследващите са убедени, че мъжът е платил за секс с тях. Освен това служителите на реда смятат, че това не е първият път, когато Сакорн организира подобни срещи и списъкът на жертвите на действията му може да нарасне по време на разследването.

Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 6 гласа.

Свързани новини