Отидете към основна версия

2 260 31

Симона Загорова е готова да е "Момата"

  • симона загорова-
  • момата-
  • ергенът

Младата изпълнителка е в активно търсене на подходящия мъж

Снимка: Instagram

Дъщерята на Глория Симона Загорова е готова да е "Момата" в антипода на популярното шоу „Ергенът“!

„Защо да не бъда Момата, ако и в България стартира такова шоу?", попита младата певица, по-известна като дете на кралицата на попфолка Глория, пред „България Днес“.

"Не съм феминистка, но смятам, че е крайно време да бъде обратното. Аз да съм звездата в „Момата“ и мен да се опитат да спечелят участниците мъже", пожела си тя.

По света този формат е популярен от години. „Да, не е много реалистично да се вярва, че там ще срещнеш мъжа на живота си, но пък си заслужава да опиташ. Все пак нищо не се знае“, разсъждава Симона. Красивата брюнетка добави, че веднага ще познае, ако претендентите за сърцето ѝ са неискрени. „Ние, жените, сме много прозорливи. Вярно е, че разчитаме повече на емоциите си, но те рядко подвеждат. Аз веднага ще направя разлика между мъжа, който наистина има чувства и този, който търси само популярност“, убедена е Загорова.

Наскоро се появиха публикации, че между наследницата на Глория и Ергена Алек Младенов са припламнали искри по време на тяхно общо интервю. Двамата разменят мнения за любовта, за това какви трябва да бъдат съвременните двойки, какви представи за мъжа и жената остават неизменни от хилядолетия досега. „Аз съм самостоятелна, но и нежна и женствена. И на мен ми се иска до мен да има партньор, който да ме обгрижва, на чието рамо да се опра, до когото да се чувствам защитена", довери наследницата на Глория.

От зачестилите ѝ напоследък изявления в тази посока може да се направи недвусмисленото заключение, че в момента младата изпълнителка е в активно търсене на подходящия мъж.

Поставете оценка:
Оценка 1 от 5 гласа.

Свързани новини