Отидете към основна версия

1 172 6

Джей Ло и Бен Афлек не живеят заедно, но все още не са официално разделени

  • дженифър лопес-
  • бен афлек-
  • криза в брака-
  • разделени

Твърди се, че двойката е обявила за продажба своето имение в Бевърли Хилс

Снимка: ЕРА/БГНЕС

Източник каза пред “Entertainment Tonight” , че Джей Ло и Бен Афлек "не живеят заедно" но “все още не са официално разделени.”

“В този момент те просто се занимават със собствените си неща”, каза още източникът и допълни: “Те започнаха връзката си много оптимистично и смятаха, че нещата могат да се променят, но очевидно не са.”

През уикенда множество издания съобщиха, че двойката е обявила за продажба своето имение в Бевърли Хилс, Калифорния за 60 милиона долара — само една година след закупуването на имота.

Въпреки че Силвестър заяви, че "подкрепя" двойката, може би вече е твърде късно, тъй като вътрешен източник по-рано каза пред Page Six, че Афлек вече е "дошъл на себе си" относно брака им.

"Ако имаше начин да се разведе веднага, той би го направил. Чувства се така, сякаш последните две години са били просто трескав сън, а сега вече се е вразумил и разбира, че това просто няма как да се получи", сподели източникът миналия месец.

Двойката, която отмени годежа си в началото на 2000 г., преди да се сдобри през 2021 г., се венча в Лас Вегас през юли 2022 г.

Източник: pagesix.com

Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.

Свързани новини