Отидете към основна версия

1 989 28

Ивка Бейбе се натиска за Big Brother

  • ивка бейбе-
  • big brother-
  • риалити-
  • инфлуенсърка

Преди година инфлуенсърката е била именно в онлайн риалити, което много наподобява "Големият брат"

Снимка: Instagram

Искам да вляза в Big Brother". Това заяви пред „България Днес“ Ива Иванова, по-известна като Ивка Бейбе. Сензационната подкаст водеща смята, че риалитито в къщата си е предизвикателство. „Обичам да поставям психиката си на кръстопът“, сподели тя.

Преди година Ивка е била именно в онлайн риалити, което много наподобява Big Brother. Варненката беше една от любицмите в Къщата на инфлуенсърите и явно иска отново да изпита чувството да си в една къща с 15 души, но този път в национален ефир. Ива не се притеснява от камерите на живо, които ще са зад огледалата.

Не се притеснявам да ме видят по бельо“, уверена е нахаканата мадама. На водещата ѝ се е случвало да я видят дори и без сутиен, затова да бъде видяна с такъв на малкия екран ѝ е последната грижа. Освен че любимката на Азис обича да бъде пред обектива, Ива също смята, че преживяването Big Brother е малко или много философско.

„Мисля, че реалността, в която живеем, има нужда от социална изолация“, съзерцава силиконката, която е откровена, че понякога социалните медии ѝ идват в повече. Ивка Бейбе сподели, че има нуждата да се отдели от телефона и да живее в момента. Водещата казва, не за да се отцепи от заетия живот, често си прави уикенди без телефон и си спомня за хубави моменти от своето детство.

„Винаги се усмихвам, когато се сетя за моментите в Чепеларе и един конкретен параклис. Обичам спокойствието на храмовете. Там ходих с мои роднини, които не са между живите вече. Обичам да се сещам за тези моменти. Понякога при поредна вълна от хейт отивам в планината, затварям очи и се пренасям там“, сподели водещата за съкровените си моменти на самота.

Въпреки че чаровницата е известна с това, че е доста открита със сексуалния живот, Ива смята, че любовта е важна черта на човечеството и за жалост, започваме да я срещаме по-рядко от преди, „Наблюдението ми е, че хората правят все по-малко любов. За огромно съжаление сексът, който е лесен за консумация, е за предпочитане. Наблюдавам и че все по-малко хора ce женят“, завърши песимистично Ива.

Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 14 гласа.

Свързани новини