Отидете към основна версия

947 8

Актрисата Силвия Петкова научи сина си да спасява живот (СНИМКИ)

  • силвия петкова-
  • актриса-
  • спасен живот-
  • син-
  • дете-
  • плаж

Силвия и момчето ѝ Сива били на плаж, когато видели бедстващо врабче

Актрисата Силвия Петкова сподели с последователите си в социалните мрежи как със сина ѝ са спасили врабче, което било оплетено цялото във водорасли на брега на морето. „Беше чисто мокро и полуживо“, сподели театралният и екранен талант в мрежата към снимки на бедстващото пернато.

Извънредната ситуация настъпила, докато актрисата била на плаж със сина си Сива на българското Черноморие. Грижовната майка и детето видели мокрото врабче на брега и решили да го върнат към живота, като го завият в малка кърпа, за да го стоплят. Те му предложили и водичка и трохи хляб в малки купички.

Силвия потърси съвет от последователите и приятелите си в социалните мрежи, като ги попита дали имат и други предложения как да помогнат на застрашеното врабче. Няколко часа по-късно пиленцето вече прелитало на плажа, показа самата актриса, като сподели видеоклип.

„Ето го, живо е и лети. Спасихме врабчето. Доста уплашено, но с песен успя да полети към семейството си“, споделя радостно актрисата.

Освен отлична актриса Силвия Петкова за пореден път показа, че е и отдадена майка, която се старае детето ѝ от малко да се научи на важните уроци в живота.

„Едно! Ако на нещо искам да науча сина си – това е то. Да се слива с природата и живите същества! Вярвам, че това умение го имат само добрите хора“, споделя поуката от интересния ден със сина си Силвия.

Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 7 гласа.

Свързани новини