Отидете към основна версия

3 648 51

Шеф Петров захапа Мила Роберт и майка ѝ Ваня Щерева за поругаването на флага

  • мила роберт-
  • певица-
  • шеф петров-
  • ваня щерева-
  • националния флаг

"Гнило дърво не може да роди хубава ябълка", гласи коментарът на шеф Петров по случая

Мила Роберт, която бе предадена на прокуратурата за това, че е поругала българския трибагреник по време на гей парада в София, продължава да получава хейт и обиди по свой адрес. Сега към критиките се включи и виден представител от родния хайлайф.

"Мила Роберт е доказателство, че гнило дърво не може да роди хубава ябълка", удари директно по семейството им готвачът шеф Петров.

Кулинарят и майката на Мила - Ваня Щерева имат дълга история още от ВИП Брадър насам. Агресивният готвач често се заяждаше с нея, докато бяха в предаването преди години и оттогава двамата не се нравят много-много, пише "България Днес".

Самата Ваня Щерева все още не е казала абсолютно нищо нито по въпроса с Мила, нито е отговорила на шеф Петров.

Броени часове след избухването на скандала Мила се извини публично и си пожела да върне времето назад, а мнозина се усъмниха в искреността на думите ѝ.

"Искам извинение от всички, които са били обидени от моето изпълнение по време на София Прайд. Да, не трябваше да оставям роклята на земята, не съм целяла да бъде жест на неуважение и ако мога да върна времето назад - бих я сгънала прилежно".

Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 25 гласа.

Свързани новини