Отидете към основна версия

4 180 13

Живият Нострадамус посочи къде може да започне Третата световна война

  • живия нострадамус-
  • атос саломе-
  • предсказание-
  • трета световна война-
  • война

Според бразилеца третата световна война няма да започне нито в САЩ, нито в Русия

Предсказанието на така наречения Жив Нострадамус, че „астероид, изобилстващ от богати материали“ ще прелети покрай Земята безопасно, се сбъдна. Той премина покрай планетата ни на 27 юни, но в най-близката си точка все още ще бъде повече от 17 пъти по-далеч от Луната.

Известният бразилски предсказател Атос Саломе преди това успешно предрече разпространението на коронавируса, купуването на X/Twitter от Илон Мъск и дори смъртта на кралица Елизабет II.

В скорошно интервю с Daily Star той намекна, че Третата световна война ще започне скоро. Саломе очакваше инцидент, който потенциално може да ескалира в световна криза, включваща сили като Съединените щати, Китай и Русия, пише Телеграф.

„Това, което може да е изглеждало като научна фантастика преди години, е на ръба да се превърне в част от ежедневието, нормализирайки това, което някога се е смятало за свръхестествено“, каза той, добавяйки, че особено внимание трябва да се обърне на региона около Южнокитайско море, където се чака ескалация на напрежението.

Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 22 гласа.

Свързани новини