Отидете към основна версия

3 009 9

Мат Деймън предупредил Бен Афлек да не се жени за Дженифър Лопес

  • бен афлек-
  • дженифър лопес-
  • брак-
  • раздяла-
  • предупреждение

Той се страхува, че Афлек отново ще посегне към алкохола

Снимка: ЕРА/БГНЕС

Слуховете около брака на Бен Афлек и Дженифър Лопес продължават да се събират над тях като гигантски буреносни облаци. Трудният брак на двойката може скоро да приключи, като бракоразводните процедури стават все по-вероятни само две години след като сключиха брак на сватбена церемония в Лас Вегас.

Афлек и Лопес все още не са официално разделени, но двамата живеят отделно на фона на продължаващите спекулации за бъдещето на техния бурен брак. Съобщава се, че един от най-близките приятели на Афлек - Мат Деймън го е предупредил, че повторната връзка с Лопес ще създаде повече проблеми, отколкото ще реши – и с течение на времето изглежда, че може да се окаже прав.

Мат Деймън е един от най-добрите приятели на Афлек в продължение на десетилетия, а Афлек разчита на неговата подкрепа, докато бракът му с Лопес се разпада. Нов доклад от Daily Mail хвърля повече светлина върху усилията на Деймън да убеди Афлек, че бракът с Лопес през 2022 г. не е добра идея.

Според вътрешен човек, който говори анонимно, Деймън се е "опитал да предупреди" Афлек, че "това може да се случи" ако се събере отново с Лопес.

„Мат беше там, за да помогне на Бен да се събере след първата им раздяла и той почувства, че това ще се случи отново,“ каза източникът.

Деймън, който е женен за съпругата си Лусиана Барозу от 18 години, се опасява, че Афлек отново ще посегне към алкохола и оттогава го съветва да се съсредоточи върху работата – която включва Artists Equity, независимата продуцентска компания, която двамата основават през 2022 г. .

Съобщава се, че Афлек смята Деймън за свой „единствен истински приятел," и не изглежда, че решението на Афлек да се ожени за Джей Ло (въпреки че е бил посъветван да не го прави) изобщо е нарушило връзката му с Деймън. Въпреки това, само времето ще покаже дали Афлек може да се изправи на крака на фона на продължаващите слухове за провален втори брак.

Източник: www.marca.com

Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 11 гласа.

Свързани новини