Отидете към основна версия

1 194 25

Елтън Джон пикае в бутилка, защото наблизо няма обществена тоалетна

  • елтън джон-
  • магазин за обувки-
  • уринира-
  • бутилка-
  • обществена тоалетна

Случката се разиграва в магазин за обувки във Франция

Снимка: ЕРА/БГНЕС

77-годишната поп легенда, който има синове Закари, на 13 години, и 11-годишния Илайджа със съпруга си Дейвид Фърниш, бил в Sugarkikz в Ница със синовете си и бодигард, когато почувствал, че природата го зове, но тъй като нямало обществена тоалетна, се твърди, че вместо това уринирал в пластмасовия контейнер.

Собственикът на Sugarkikz Райън Сукар обясни пред TMZ, че изпълнителят на хита „Goodbye Yellow Brick Road“ „се обърнал към охраната си и поискал бутилка“, след като научил, че няма тоалетна, и „направил няколко крачки встрани от другите купувачи и започнал да пикае в нея“.

Според изданието Елтън „изпикал малко по пода и помолил охраната си за кърпа, за да почисти бъркотията“, но собственикът на магазина останал „шокиран и разочарован“ от поведението му.

През 2023 г. Елтън завърши турнето си „Farewell Yellow Brick Road“ с концерт в Гластънбъри и се оттегли във Франция, но въпреки че заяви, че никога повече няма да прави турнета, той настоява, че това не означава пълен край на изпълненията на живо, припомня БГНЕС.

Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.

Свързани новини