Отидете към основна версия

1 796 12

Култовият тоалет на принцеса Лея от "Междузвездни войни" се продава на търг (СНИМКИ)

  • принцеса лея-
  • междузвездни войни-
  • бански-
  • тоалет-
  • бикини-
  • тор

Сред емблематичните филмови вещи са и чукът на Тор, шлем на Дин Джарин от "Мандалорианецът" и още

Уникални филмови реквизити се предлагат на търг този месец. Юлският търг на Heritage Entertainment Auction прескача в хиперпространството, предлагайки космически кораби, костюми и произведения на изкуството от "Междузвездни войни", "Стар Трек" и други емблематични научнофантастични филми.

Някои от акцентите включват реквизита Y-wing - бомбардировача, управляван от Златния лидер, който помага на младия Люк Скайуокър да унищожи Звездата на смъртта в “Междузвездни войни: Нова надежда”, металния изрязан комплект на принцеса Лея, носен на кораба на Джаба Хътянина в “Завръщането на джедаите”, картина на USS Enterprise от създателя Грег Джийн, плакат на “Blade Runner” (1982), чукът на Тор - Мьолнир, използван в “Тор: Тъмният свят” и шлем от “Мандалорианецът”.

“Както Heritage е правил неведнъж, ние събираме на едно място някои от най-важните културни артефакти, които никога досега не са били на едно място“, заяви в изявление Джо Мадалена, изпълнителен вицепрезидент на Heritage Auctions. “Когато направите това, веднага, инстинктивно осъзнавате важността и влиянието на тези научнофантастични филми и телевизионни предавания — как те са оформили начина, по който виждаме и мислим за света и отвъд него.”

Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.

Свързани новини