Отидете към основна версия

2 066 11

Лидия била тормозена в училище

  • лидия-
  • певица-
  • тормозена-
  • училище

Това я карало да се чувства изключително зле

Лидия имала много тежък период в гимназията. 23-годишната днес певица била тормозена от съученици, когато била в 7 клас. Повечето деца не желаели да контактуват с нея без никаква обективна причина. Не само били дистанцирани и не ѝ говорели. Много от хлапетата в класа ѝ даже никога не се запознали с нея. Това я карало да се чувства изключително зле. Още повече, че прекарвала по цял ден с тях.

"Те просто бяха решили, че не ме харесват и не ми дадоха шанс да се запознаем поне или да проведем някакъв разговор. Все едно не съществувах – бях напълно невидима за тях", сподели Лидия наскоро. Тя не би искала да говори за себе си като жертва, макар че била такава в този период. Певицата разказва за него с надеждата да повлияе на младите да бъдат по-добри. Да се замислят за чувствата на връстниците си. Самата тя се принудила да напусне тази гимназия, тъй като много страдала. Преместила се в музикалното училище.

Като още по-малка, Лидия се сдобила с друга травма. Изплашила се, когато пред блока, в който живеела със семейството си, едно малко кученце захапало неин приятел. От шока бъдещата звезда започнала да заеква. Затруднението в речта ѝ се появило още, като се прибрала вкъщи, след случката и опитала да разкаже на майка си. Лидия заеквала с години. Днес също се случва проблемът да се прояви, макар че го е поовладяла с времето, пише plovdiv24.bg.

"Контролът ми над това е по-голям", каза Лидия. Това е и причината тя рядко да дава интервюта – чувства се неособено уверена и се притеснява, че в някакъв момент може отново да заеква.

Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 9 гласа.

Свързани новини