15 Юли, 2024 14:15 2 036 11

Лидия била тормозена в училище

  • лидия-
  • певица-
  • тормозена-
  • училище

Това я карало да се чувства изключително зле

Лидия имала много тежък период в гимназията. 23-годишната днес певица била тормозена от съученици, когато била в 7 клас. Повечето деца не желаели да контактуват с нея без никаква обективна причина. Не само били дистанцирани и не ѝ говорели. Много от хлапетата в класа ѝ даже никога не се запознали с нея. Това я карало да се чувства изключително зле. Още повече, че прекарвала по цял ден с тях.

"Те просто бяха решили, че не ме харесват и не ми дадоха шанс да се запознаем поне или да проведем някакъв разговор. Все едно не съществувах – бях напълно невидима за тях", сподели Лидия наскоро. Тя не би искала да говори за себе си като жертва, макар че била такава в този период. Певицата разказва за него с надеждата да повлияе на младите да бъдат по-добри. Да се замислят за чувствата на връстниците си. Самата тя се принудила да напусне тази гимназия, тъй като много страдала. Преместила се в музикалното училище.

Като още по-малка, Лидия се сдобила с друга травма. Изплашила се, когато пред блока, в който живеела със семейството си, едно малко кученце захапало неин приятел. От шока бъдещата звезда започнала да заеква. Затруднението в речта ѝ се появило още, като се прибрала вкъщи, след случката и опитала да разкаже на майка си. Лидия заеквала с години. Днес също се случва проблемът да се прояви, макар че го е поовладяла с времето, пише plovdiv24.bg.

"Контролът ми над това е по-голям", каза Лидия. Това е и причината тя рядко да дава интервюта – чувства се неособено уверена и се притеснява, че в някакъв момент може отново да заеква.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 леля ася шперцова

    6 5 Отговор
    И аз бях тормозена в хасковското училище, сега си го връщам на всички вас
  • 2 въпросче

    3 1 Отговор
    Тези училища в кой град са? Не става ясно,Лидия къде е била.
  • 3 Личи й

    8 1 Отговор
    И затова е станала чалгарка. Себеподобните й сега да са в краката й.

    Коментиран от #6

  • 4 жалната женица

    5 1 Отговор
    дано барем да не са я опипвали когато е ставала певачка че похотливи добре облечени господа се навъртат

    Коментиран от #11

  • 5 Това е още от 90те така

    8 4 Отговор
    Още от 90те е тоя тормоз от съученици. По мое време в часа никой не слушаше даскала. Подиграваха се на даскалите. Даже и повечето бягаха от часовете и не присъстваха. Палеха дневници. Ей такава една сган възпитавана от родителите си. Много ме е яд, че попаднах сред такива и въобще в кочината кенефистан, която днес е още по зле. Млади хора бягайте от тая кочина. Спасявайте се.

    Коментиран от #8

  • 6 Момичето си е екстра

    5 7 Отговор

    До коментар #3 от "Личи й":

    Благодарение на комунистическата система е тва. Още тогава всички певачки и секретарки вдигаха крака над поритбюрото.

    Коментиран от #9

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Дай предложение

    2 1 Отговор

    До коментар #5 от "Това е още от 90те така":

    Къде да бягат младите, като не остана място, където да си в безопасност.

    Коментиран от #10

  • 9 Наплескаха ти минуси,

    3 2 Отговор

    До коментар #6 от "Момичето си е екстра":

    ама може и да не знаят, че тогава на секретарките казваме "съклецарки ". И не беше случайно. Секретарите и шофьорите имаха най-голямо влияние сред шефовете, особено ако трябваше да се намери местенце или услуга за роднините, а те не бяха малко. И смятаха за най-нормално да се похвалят, че са "с връзки".
  • 10 Банкянския сеяч на картофи и тикви

    2 1 Отговор

    До коментар #8 от "Дай предложение":

    В Азия е истината
  • 11 НПО "Робите на Сорос в БГ"

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "жалната женица":

    Ами като не са я харесвали в училище сигур преди да влезе в чалгата си е била девствена