Отидете към основна версия

4 773 26

Сашо Кадиев и Ивелина Чоева за предстоящата им сватба

  • александър кадиев-
  • ивелина чоева-
  • сватба-
  • подробности-
  • меден месец

Двамата се запознат преди пет години в студиото на "Преди обед"

Броени дни остават до сватбения ден на актьора и тв водещ Александър Кадиев и модела Ивелина Чоева, като бъдещите младоженци споделиха интересни подробности за събитието в интервю за "Преди обед".

Двамата се запознаха преди пет години, именно в студиото на сутрешното ток-шоу, където Сашо все още се изявяваше като водещ, а любимата му гостува. Бъдещата булка разказа, че за присъстващите има организиран сватбен уикенд, като ще се спазят голяма част от традиционните ритуали. Те ще имат както граждански, така и църковен брак.

Сериозни разправии двамата са имали по въпроса за първия им танц като семейство. "Аз исках да е танго, но Сашо каза, че няма да стане", призна Ивелина и допълни, че в крайна сметка са стигнали до консенсус. Кадиев се свързал с много добри танцьори, с които тренирали стъпките за първия си семеен танц, пише dir.bg.

Заради сериозни здравословни проблеми обаче се провалило организираното ергенско парти на бъдещия младоженец. "Разболях се тежко от гнойна ангина с абсцес. Вчера ме изписаха от ВМА", призна Кадиев и обясни, че сега ще се организира ново, което ще се състои в Гърция.

В пълна тайна обаче са мястото и всички елементи от моминското парти на Ивелина. Тя разказа, че десетте ѝ приятелки, с които ще бъде, правят организация още от януари, но не са ѝ издали нищо за това, което ѝ предстои.

Меденият месец двойката ще прекара във Филипините.

Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 19 гласа.

Свързани новини