Отидете към основна версия

1 487 3

Бен Афлек си купи нов дом на фона на слуховете за развод

  • бен афлек-
  • джей ло-
  • дженифър лопес-
  • имот-
  • къща-
  • нов дом-
  • развод-
  • нова къща

Новата къща на актьора струва 20 милиона долара

Снимка: БГНЕС/ EPA

Холивудският актьор Бен Афлек си е купил нов дом на фона на слуховете за развод с певицата Дженифър Лопес. Покупката е струвала на артиста 20,5 млн. долара, пише TMZ като се позовава на свои източници.

По данни на изданието Афлек е сключил сделката миналата седмица. Новата придобивка на звездата от филма "Пърл Харбър" е имение с пет спални и шест бани. Парцелът се намира в Лос Анджелис.

Преди това актьорът наемаше апартамент — той се премести там по-рано тази година, след като започна снимките на втората част на екшъна "Отплата". През това време Джей Ло прекарваше ваканциите си сама в Италия, а след това в нюйоркския Хамптън. Там, в отсъствието на съпруга си, тя прекара както Деня на независимостта, така и 55-ия си рожден ден. Двойката беше разделена и на втората годишнина от сватбата си.

Наскоро беше съобщено, че звездната двойка е решила да се отърве от семейното гнездо в Бевърли Хилс. Луксозното имение с 12 спални и 24 бани е било закупено скоро след сватбата на кредит — двойката е изтеглила 30-годишен кредит заради него.

Слуховете за предстоящия развод на холивудския актьор Бен Афлек и американската певица Дженифър Лопес след двегодишен брак се появиха за пръв път в средата на май. Според запознати, екшън звездата вече се е изнесъл от общия им дом и двойката е започнала подготовка за бракоразводно дело.

Появата на певицата на премиерата на новия ѝ филм "Атлас" също допринесе за спекулациите. 54-годишната изпълнителка мина по червения килим без съпруга си, но не свали пръстена от безименния пръст на лявата си ръка. Възможната причина за семейния конфликт може да се таи в недоволството на Афлек от работата на съпругата му. Оказа се, че холивудския актьор отдавна се е скарал с творческия екип на съпругата си, като смята, че тя трябва да преразгледа отношението си към работата.

Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.

Свързани новини